🎥 | Wespen vallen voormalig NBA-ster J.R. Smith aan op de golfbaan: ‘Ze steken me kapot!’

13 oktober 2021

Voormalig NBA-ster J.R. Smith wist niet wat hem overkwam: de voormalig shooting guard van New Orleans Hornets, Denver Nuggets, Cleveland Cavaliers en LA Lakers is sinds kort begonnen aan zijn 2e sportieve loopbaan als golfer, al had hij zijn 1e toernooi wel heel anders voorgesteld.


De 36-jarige Smith, die met Cavaliers in 2016 en met Lakers in 2020 NBA-kampioen werd, stopte vorig jaar met basketbal. Hij besloot terug naar school te gaan om college te volgen en daarbij een nieuwe sport - golf, dus - uit te kiezen. Bij zijn allereerste college-toernooi werd Smith aangevallen door wespen. "Damn, ze steken me helemaal kapot", zei Smith in de video.

Doorbijter
Hoewel hij medische verzorging nodig had, kon Smith wel gewoon zijn rondje langs alle holes afmaken. Tevreden over zijn algehele score was hij niet, maar Smith weet dat hij net komt kijken en gunde zichzelf alle tijd. "Dit is een bucket list-ding voor mij", zei hij tegen de aanwezige pers.

"Eerst werd ik professioneel basketballer en nu speel ik een andere sport tijdens college. Ik ben echt enorm verheugd, maar absoluut nog niet content met mijn spel." De multimiljonair heeft de ambitie om de allerhoogste golfpodia te bereiken. Hopelijk zonder al te veel bemoeienis van irritante wespen!