Honkballegende Alex 'A-Rod' Rodriguez slaat Jennifer Lopez aan de haak
i

ANP Photo

Honkballegende Alex 'A-Rod' Rodriguez slaat Jennifer Lopez aan de haak

admin • 13:10, 15-03-2017 / Laatste Update: 06:57, 07-01-2024

Who the ... is Drake? Jennifer Lopez (47) is Amerikaanse rapper alweer vergeten. Ze heeft hem ingeruild voor ex-baseballer Alex Rodriguez, die zes jaar jonger is. De relatie tussen de latinochick en 'A-Rod' lijkt behoorlijk serieus.

De 2 vlogen samen naar de Bahama's voor een romantische vakantie. Met een privéjet reisden ze naar het eiland Great Guana Cay, en daar namen ze snel een boot naar hun eigen villa op een luxeresort. Volgens de krant New York Post - die het stel al J-Rod noemt - is de romance al enkele maanden aan de gang.

En dat terwijl Jenny op Instagram nog in een innige verstrengeling met Drake te zien was. Eerder was Lopez getrouwd met Marc Anthony en had ze een relatie met haar achtergronddanser Casper Smart. Alex had eerder iets met super sexy Hollywoodsterren Madonna, Kate Hudson en Cameron Diaz.

Alex Rodriguez is een legende in de MLB, maar heeft ook Balotelli-trekjes gehad. De 41-jarige Amerikaan, die vooral naam maakte bij de New York Yankees en 3 keer tot 'meest waardevolle speler (MVP)' werd verkozen, zette afgelopen zomer na 22 seizoenen een punt achter zijn honkbalcarrière.

In 2013 werd hij wegens het gebruik van verboden 'stimulerende middelen' door de Major League Baseball voor 162 duels geschorst.

About last night... Valentine's day outfit. #redofcourse❤ #highponytails #hoops

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op