Liters Schrobbelèr voor ijshockeyers van Tilburg Trappers
i

Screenshot Youtube

Liters Schrobbelèr voor ijshockeyers van Tilburg Trappers

admin • 23:18, 22-04-2016 / Laatste Update: 23:03, 12-12-2023

Blauw-gele confetti, gratis Schrobbelèr en honderden dolenthousiaste Tilburg Trappers-supporters. Vrijdagavond sloten de Tilburgse ijshockeyers het eerste jaar in de Duitse Oberliga af met een feestelijke huldiging voor het gemeentehuis in Tilburg.

Met het debuut in de Duitse Oberliga lagen de verwachtingen bij de Trappers-supporters dit seizoen niet al te hoog. De vreugde was na het verrassende kampioenschap van afgelopen dinsdag daarom des te groter bij de fans en de spelers.

Platte kar

De platte kar kon weer ingezet worden, en bracht de ijshockeyers van de ijsbaan naar het Willemsplein. Daar stonden zo’n 400 dolblije Trappers-fans hun ijshockeyhelden op te wachten. Burgemeester Noordanus prees tijdens de huldiging de knappe teamprestatie van ‘het beste exportproduct van Tilburg’ en trakteerde de spelers en supporters op Schrobbelèr.

Dat het succes van dit seizoen te danken was aan de hechtheid van het team bleek wel bij de speech van captain Hagemijer. In plaats van elke speler persoonlijk te presenteren had hij tijdens z’n korte toespraak vooral lof voor de prestatie van het hele team. De supporters beantwoordden de mooie woorden van de aanvoerder door luidkeels ‘Trappers bedankt’ te zingen.

Bekijk ook beelden van de huldiging in Tilburg.