🎥 | Minor League-speler belt moeder nadat hij hoort dat MLB-droom uitkomt

13 augustus 2022

Minor League-honkballer Wynton Bernard kon zijn oren afgelopen donderdag nauwelijks geloven. De 31-jarige outfielder werd die dag voor het eerst opgeroepen om op te draven voor het MLB-team Colorado Rockies, voor wie hij vrijdag debuteerde. De boodschap betekende alles voor Bernard, blijkt uit de volgende beelden.


Toen Bernard het nieuws meekreeg, belde hij gelijk zijn moeder op. Huilend van geluk spraken de 2 elkaar over de telefoon. "Bedankt mam, bedankt voor alles. Zonder jou had ik dit nooit bereikt", zegde Bernard zijn moeder toe.

Droomdebuut
Bernard debuteerde vrijdag met succes tegen Arizona Diamondbacks (5-3 winst) in de MLB. Hij sloeg, stal en honk én zorgde voor een punt. Bernards verhaal is bijzonder omdat hij liefst 10 jaar lang in de Minor League speelde voordat hij werd opgeroepen om op het hoogste niveau te acteren.

Naast zijn deelname aan meerdere Minor League-competities speelde Bernard ook profhonkbal in Mexico, Venezuela, Dominicaanse Republiek en Australië. Blijven dromen, nooit opgeven!