Battle of de spitsen: beslist Arthur Cabral of Michail Antonio de Conference League-finale?
i

Pro Shots

Battle of de spitsen: beslist Arthur Cabral of Michail Antonio de Conference League-finale?

Yvo van Dorst • 19:56, 07-06-2023 / Laatste Update: 00:30, 12-12-2023

Na de Europa League-finale is het nu tijd voor de eindstrijd van de Conference League. West Ham United en Fiorentina strijden om de Europese prijs. Arthur Cabral en Michail Antonio zijn de topscorers van het Europese toernooi en in samenwerking met TOTO, staan er dan ook mooie quoteringen voor een goal van 1 of allebei de scherpschutters.

Beide teams hadden een lastige weg naar de 2e finale in de geschiedenis van de Conference League. West Ham United moest afrekenen met onder andere AZ en KAA Gent. Fiorentina stuurde FC Basel en Lech Poznan naar huis. TOTO verwacht in ieder geval een bloedstollende wedstrijd. Voor allebei de teams krijg je namelijk dezelfde quotering voor een overwinning, 2.85. Check hier waar je vanavond de finale kunt kijken!

Bekijk hier de complete bettingpagina van de Conference League-finale!

Arthur Cabral

De topscorer van het toernooi is op dit moment de Braziliaan, Arthur Cabral. De spits van Fiorentina maakte al 7 doelpunten in de Conference League en ook in de competitie liggen er al 8 in het mandje. Nadat de Italianen de groepsfase overleefden, vond Cabral tegen élke tegenstander het net. Denk je dat de 25-jarige spits ook in de finale kan scoren? Dan pak je bij TOTO een lekkere quotering van 3,40.

Let op: quoteringen kunnen veranderen

Michail Antonio

Bij West Ham United is Michail Antonio regelmatig de verlosser geweest. Hij staat tot nu toe op 6 goals en moet er dus nog minimaal 2 maken om de topscorerstitel in de Conference League te pakken. Een goal van Antonio levert bij TOTO ook een hele mooie quotering op. Als de Engelse Jamaicaan scoort, dan pak je 3,80 keer je inzet.

Andere kanshebbers

Bij West Ham United is Antonio nagenoeg alleenheerser qua goals, maar bij Fiorentina zijn er meer spelers die belangrijke doelpunten maakten. 2e spits Luka Jovic scoorde al 6 keer in het toernooi en ook Nicolás González en Antonin Barak waren al 5 keer trefzeker. Heb je meer vertrouwen in 1 van die namen? Voor een goal van González pak je bij TOTO een quotering van 3,70, voor Jovic 4,00 en voor Barak 4,70!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+