Feyenoord, Ajax én PSV: extra lekkere zaterdag dankzij TOTO!
i

ANP

Feyenoord, Ajax én PSV: extra lekkere zaterdag dankzij TOTO!

Matthijs Nijhuis • 18:17, 06-05-2023 / Laatste Update: 08:10, 12-12-2023

Je zaterdagavond staat weer in het teken van spannend voetbal! Ajax moet in eigen huis de 3e plaats verdedigen tegen AZ en Sparta kan stadsgenoot Feyenoord dichter bij het kampioenschap brengen door PSV te verslaan. Hoog tijd om de leukste TOTO-quoteringen op een rijtje te zetten!

Allereerst is het te hopen dat Dusan Tadic zich weer van zijn beste kant laat zien. De Ajacied heeft al 17 assists op zijn naam staan. Mocht hij dat trucje tegen AZ herhalen dan zie jij je inzet 2,65 keer groter worden!

Xavi Simons voor de winst

PSV'er Xavi Simons heeft het doel meer dan eens gevonden dit seizoen: hij is al goed voor maar liefst 15 goals. Let goed op! Als hij er vanavond weer een in het net krijgt én PSV wint én beide teams scoren dan krijg jij je inzet 5,35 keer terug! Dit is zeker niet ondenkbaar, zowel PSV als Sparta presteren goed. PSV heeft in de laatste 5 wedstrijden 13 doelpunten gemaakt en Sparta 11.

Feyenoord kampioen?

Vergeet ook de TOTO-boost niet! Heb jij er vertrouwen in dat Feyenoord zich in de 31e speelronde al de kampioen mag kronen? Dan kun je je inzet met 3,50 terugverdienen! Hup, die fontein in!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+