Met doelpogingen van Kane, Messi en Mbappé kan je toch scoren bij de toernooispecials van de TOTO
i

ANP

Met doelpogingen van Kane, Messi en Mbappé kan je toch scoren bij de toernooispecials van de TOTO

Joris Kaper • 14:14, 17-11-2022 / Laatste Update: 16:30, 08-01-2024

Het WK in Qatar staat op het punt van beginnen. En dus draaien niet alleen de fans overuren om hun weddenschappen op tijd in te vullen, maar ook de bookies zelf! Dat is wel te merken aan het grote aantal weddenschappen rondom het WK. En logisch, want het toernooi is ontzettend populair bij fans om een gokje te wagen. Niet alleen op uitslagen, maar ook met de lekkere toernooispecials van de TOTO!

De toernooispecials van de TOTO bestaan uit een hele hoop aparte weddenschappen en dus zit er voor elke voetballiefhebber wel eentje tussen.

Kwartfinales

Als je bijvoorbeeld al zeker weet welke landen er in de kwartfinales staan, kan je gebruik maken van de odds hiervoor. Als dat Nederland en België zijn, pak je al 3,50 voor elke ingelegde euro. Voor Argentinië, Nederland en België bij de laatste 8 staan de odds zelfs al op 6,00 bij de TOTO.

Hou je van nog grotere quoteringen? Ook dan zit je goed! Als Harry Kane, Kylian Mbappé en Lionel Messi elk 2 of meer schoten op doel in elke wedstrijd in de groepsfase lossen bijvoorbeeld. Die quotering staat namelijk op 80,00. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Nog meer lekkere odds voor topscorers, assists, kwartfinalisten en veeeeel meer zijn te vinden bij de TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+