Déjà vu? TOTO roept speciale (en giga hoge) odd in het leven voor Ajax - Cambuur
i

Pro Shots

Déjà vu? TOTO roept speciale (en giga hoge) odd in het leven voor Ajax - Cambuur

Bart van der Wijst • 15:30, 02-09-2022

SC Cambuur werd vorig jaar van het kastje naar de muur gestuurd in de Johan Cruijff ArenA. De Friese ploeg verloor toen kansloos met 9-0 van Ajax. Voor die wedstrijd heeft TOTO een speciale odd in het geroepen, namelijk: DÉJÀ VU. Eindigt de wedstrijd in dezelfde cijfers, dan ben je rijk. Héél rijk.

Score4: Ajax weer richting de dubbele cijfers tegen Cambuur?

Odds Ajax - Cambuur

Een overwinninkje van Ajax op de Friezen levert niks op. Voor iedere euro die je inlegt krijg je 1.10 terug. Da's niks. Dus bedacht TOTO een mooie odd. Wordt het opnieuw 9-0 dan ontvang je maar liefst 125.00 keer je inzet. Lekker man!

Kansloos eraf

Over de wedstrijd van vorig jaar was trainer Henk de Jong na afloop duidelijk. "Laten we eerlijk wezen, we hebben echt van alles geprobeerd. Laag staan, hoog staan, een ander systeem. Ajax was op alle vlakken gewoon beter. Ze lopen uit en dan weet je dat het een klote-avond wordt", zei hij in gesprek met ESPN.

De Jong bleef trouw aan zijn filosofie in Amsterdam. "We kunnen wel gaan schoppen, maar dan krijgen we rode kaarten", benadrukte De Jong destijds. "Ze zijn gewoon veel te goed."

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+