Wat een zege van Max Verstappen vanaf P9 in Miami jou kan opleveren
i

Getty Images

Wat een zege van Max Verstappen vanaf P9 in Miami jou kan opleveren

Brian Vesseur • 20:01, 07-05-2023 / Laatste Update: 00:01, 12-12-2023

Max Verstappen begint zondag de Grand Prix van Miami vanaf P9, na een rode vlag in de kwalificatie. De Nederlander heeft het geluk dat de Red Bull dit seizoen razendsnel is. Het nadeel - voor Verstappen - is dan weer dat teamgenoot Sergio Pérez op pole position start. Als Verstappen op P1 eindigt en Pérez op P2, levert dat 5 keer je inzet op bij TOTO!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Deze speciale Lekker Man komt om 19.00 uur online bij TOTO. In de tussentijd zijn er natuurlijk nog genoeg andere interessante betjes. Zo geeft het wedkantoor 1,76 keer je inzet terug als Pérez de race in de Verenigde Staten wint, maar is Verstappen daarna gewoon de favoriet met 2,6 keer je inzet. Denk je dat onze Nederlandse vriend de snelste raceronde rijdt? Dan vang je daar 2 keer je inzet voor.

LEES OOK: Tijdschema F1: check hier de afwijkende tijden van de GP van Miami

WK-stand

Verstappen gaat de Grand Prix van Miami in met een voorsprong van 6 punten op teamgenoot Pérez (93 om 87). Het verschil tussen een racewin (25 punten) en een 2e plek (18 punten) is 7 punten. Is Pérez na zondagavond de nieuwe leider in het WK-klassement?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+