Zo hark je dikke centen binnen als Ajax, Bayern München en Atlético Madrid winnen
i

Pro Shots

Zo hark je dikke centen binnen als Ajax, Bayern München en Atlético Madrid winnen

Brian Vesseur • 12:34, 07-09-2022

De Champions League is dinsdag afgetrapt en gaat woensdag vrolijk weer verder. Zo komt Ajax in actie tegen Rangers en zien we nog veel meer topclubs aan de aftrap verschijnen. Met wederom 2 dikke krakers: Inter - Bayern München en Napoli - Liverpool. Een paar van die wedstrijden kunnen je flink wat geld opleveren.

Denk je bijvoorbeeld dat Ajax en Bayern München winnen en Atlético Madrid in eigen huis FC Porto kan verslaan? Als je op die combinatie een tientje inzet, ben je zo 52 euro rijker. Dat zien we op de TOTO-site.

Extra bets voor Ajax - Rangers vind je hier. Een kopgoal van Brian Brobbey of een goal buiten de 16 van Steven Bergwijn levert je bijvoorbeeld 6 keer je inzet op.

Dan hebben we nog een interessante. FC Barcelona wordt gezien als absolute topfavoriet tegen Viktoria Plzen, getuige de odd van 1,08 die je voor Barça krijgt. Maar geloof jij niet zo in de formatie van Xavi en hoop je op een stuntje? Voor Plzen krijg je liefst 35 keer je inzet terug.

Topaffiches

We sluiten af met de 2 wedstrijden uit de lead: Inter - Bayern München en Napoli - Liverpool. Beide wedstrijden hebben namelijk vergelijkbare odds. Voor een Italiaanse zege vang je 3,95 (Inter) of 3,70 (Napoli) keer je inzet. Denk je dat de uitploeg wint? Dan moet je het doen met 1,85 (Bayern) of 1,99 (Liverpool). De odds van alle (andere) wedstrijden vind je hierrr.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+