Scoort Erling Haaland in z'n eentje meer dan heel FC Kopenhagen bij elkaar?

Joris Kaper • 18:33, 05-10-2022 / Laatste Update: 19:18, 08-01-2024

Woensdag neemt Manchester City het in eigen huis op tegen FC Kopenhagen in de Champions league. City is dé te kloppen ploeg en is op dit moment in topvorm. En dat geldt zeker voor aanvaller Erling Haaland. De Noor scoort gemiddeld elke 62 minuten in de Champions League en scoorde al 26 keer in slechts 21 wedstrijden. Wat een cijfers!

Tegenstander FC Kopenhagen lijkt bij voorbaat al kansloos tegen het ontketende City, dat afgelopen weekend nog met 6-3 won bij stadsgenoot United. En een ander zekerheidje lijkt een goal van Erling Haaland. Kan de Noor dat woensdag ook tegen FC Kopenhagen? En hoeveel goals zal de spits maken?

Als Haaland vasthoudt aan zijn eigen gemiddeldes, dan zou hij wel eens meer kunnen scoren in z'n eentje dan heel FC Kopenhagen bij elkaar. De TOTO speelt daar ook op in en ziet al flink wat goals tegemoet. Als Haaland meer scoort dan Kopenhagen in totaal, staat daar een quotering van 1,40 tegenover.

Weet hij in beide helften te scoren, dan krijg je 3,50 uitbetaald. Een kopgoal van de Noor levert je 2,90 op en mocht hij een assist geven, dan staat daar 3,50 tegenover. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Kortom: de ogen zijn ook woensdag weer gericht op Erling Haaland!