Score4: PSV gaat voor therapeutische zege, vissende Volendammers tegen Twente?

26 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

ProShots

Na de Europese avondjes midweeks is het weer tijd voor een hele speelronde in de Eredivisie! Doe met Score4 bij 4 Eredivisie-potjes een voorspelling en maak kans op 5.000 euro! Deelnemen is ook nog eens totaal gratis; lees daar onderaan meer over.


We bekijken hier de duels tussen Excelsior en PSV; en die tussen Volendam en FC Twente. Beide wedstrijden beginnen zondag om 14.30 uur.

Therapiesessie voor PSV tegen Excelsior?
Tja, Excelsior heeft de volle mep na 2 speelronden, maar vraag niet hoe. Al 180 minuten lang spelen de Rotterdammers tegen de verdrukking in. Dat kan niet en dat zal niet goed blijven gaan.

PSV werd midweeks door Rangers uitgeschakeld in de play-offs van de Champions League. De Eindhovenaren hebben wel een dikke therapeutische zege nodig. Dan is Excelsior de best denkbare tegenstander, want PSV won de vorig 6 onderlinge duels en deed dat met een totaal doelsaldo van 16-2.

Vissende Volendammers tegen Twente?
Volendam heeft 1 punt, FC Twente won juist 2 keer op rij in dit prille seizoen. En terwijl de Volendammers al 6 keer paling ballen uit het net moesten vissen, hebben de Tukkers nog een totale clean sheet in de Eredivisie. Als Fiorentina donderdag al geen goals kon maken tegen Twente, waarom zou het Volendam dan wel lukken?!

Dit is trouwens de 1e keer dat deze clubs tegen elkaar spelen sinds maart 2019. Toen won Twente thuis met 5-0.

Scoor zo met Score4
Meedoen met Score4 is echt enorm easy. Bezoek de website van Score4 en meld je aan. Heb je geen account? Dan kun je er nu meteen een aanmaken. Alles op Score4 is gratis!

Let ook op de bonus: deelnemers kunnen op 1 van de wedstrijden een éxtra voorspelling geven van 2-2 als eindstand. Je maakt hierbij kans op een extra prijs van 5 euro.