Veel schoten op doel bij Spanje – Duitsland? Dat is Lekker Man!

27 november 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images

Als afsluiter van het weekend staat er een heerlijke kraker op het programma in Qatar: Spanje neemt het op tegen Duitsland in groep E. TOTO maakt van die gelegenheid gebruik en heeft weer een mooie Lekker Man-actie voor je klaarstaan!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Spanje won de eerste wedstrijd in de groepsfase erg overtuigend met 7-0 van Costa Rica. Elk schot op doel van de Spanjaarden ging erin. De mannen van Luis Enrique zijn dus dodelijk effectief.

Bij Duitsland ging het een stuk minder: Japan zorgde voor een enorme verrassing door met 2-1 te winnen. Toch regende het ook daar Duitse schoten op doel: 9 stuks maar liefst. En omdat Japan zondag verloren heeft van Costa Rica, zal Die Mannschaft veel schoten op het doel van Unai Simón gaan lossen. De Lekker Man-actie van TOTO speelt daar dan ook op in!

TOTO Lekker Man
De Lekker Man-actie van zondag 27 november is dan ook: Spanje en Duitsland samen meer dan 10 schoten op doel. Valt hij? Dan krijg je 4.00 keer je inzet terug! Dat is toch Lekker Man?! Deze Lekker Man-actie komt om 17.00 uur online en is hier te vinden!