'Lindelof verklapt eigen transfer naar ManUnited'
i

Pro Shots

'Lindelof verklapt eigen transfer naar ManUnited'

admin • 21:06, 23-12-2016 / Laatste Update: 12:11, 07-01-2024

De Zweedse verdediger Victor Lindelof lijkt op weg naar Manchester United. En dat heeft de jonge Zweed zelf verklapt. Of ja, hijzelf niet zozeer, maar een fan die met hem op de foto ging. Het jochie staat met de 22-jarige verdediger op de foto met een United-shirt met daarop zijn handtekening. Benieuwd wie ooit al van deze Lindelof heeft gehoord...

Engelse media doen een beetje lachwekkend over de Zweed. Niet heel gek op zich, want weinig voetballiefhebbers kennen Lindelof. Hij speelt momenteel (nog) bij Benfica en zou zomaar eens snel kunnen verhuizen naar Manchester als de club hem ook daadwerkelijk haalt. Maar het is ongetwijfeld een groot talent, want Lindelof moet maar liefst 38 miljoen pond kosten.

Zat verdedigers

Volgens de Engelse media is de Zweed een groot talent en logisch ook dat Mourinho hem haalt. Maar is dat wel zo? De Portugees heeft namelijk al een hoop verdedigers met Phil Jones, Daley Blind, Marcos Rojo, Eric Bailly en Chris Smalling. Toch zou Mourinho hem er graag bij hebben.

Foto

Maar goed, Lindelof lijkt in januari dus naar Old Trafford te verhuizen. En het jochie op de foto is daar meer dan blij mee. Kijk maar:

Can someone tell me what shampoo Lindelof uses for his hair to grow that fast please. Need some for myself. pic.twitter.com/LhfoUQxSNw

— Chris_MUFC (@ChrisManUtd91) 23 december 2016