Raiola wil zelf 30 miljoen euro ontvangen voor Pogba-deal
i

Reuters

Raiola wil zelf 30 miljoen euro ontvangen voor Pogba-deal

admin • 18:22, 26-07-2016 / Laatste Update: 18:43, 05-01-2024

De recordtransfer van Paul Pogba voor 120 miljoen euro van Juventus naar Manchester United is nog altijd niet afgerond. Volgens de Engelse kranten Daily Mail en The Sun is de oorzaak voor het nog niet rond zijn van de transfer het riante bedrag dat zaakwaarnemer Mino Raiola wil ontvangen op zijn bankrekening.

Boos

De Nederlandse zaakwaarnemer van Pogba heeft aangegeven zo'n 25 miljoen pond (30 miljoen euro) te willen ontvangen voor zijn aandeel in de transfer. Juventus vertikt het om dit bedrag te betalen en wijst naar Manchester United als kopende club en naar Pogba zelf.

Bij Juventus zijn ze niet blij over de gang van zaken omtrent de megatransfer. Engelse media melden dat Juventus boos is op de manier van onderhandelen van Raiola, omdat hij zelf een flinke som geld verlangt voor de deal.

Instagram

De Franse stervoetballer en zijn invloedrijke zaakwaarnemer zijn momenteel op vakantie in Miami. Gisteren postte Pogba een opvallende foto met tekst op Instagram. ,,Wij zeggen alles door niets te zeggen'', luidt de cryptische tekst bij de zwembadfoto op Instagram.

Een foto die is geplaatst door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op