Wegen Jones en Feyenoord scheiden definitief: doelman naar Al-Nassr
i

Pro Shots

Wegen Jones en Feyenoord scheiden definitief: doelman naar Al-Nassr

Bart van der Wijst • 12:14, 01-08-2018 / Laatste Update: 19:09, 04-01-2024

Brad Jones is definitief Feyenoorder af. De 36-jarige doelman verruilt de Kuip voor een avontuur in de zandbak, bij Al-Nassr. Dat maakte de Rotterdamse bekend via de officiële kanalen. In Saoedi-Arabië tekent Jones een contract voor 2 seizoenen, met een optie voor nog 2 jaar.

"Mijn gezin en ik hebben een geweldige tijd gehad in Rotterdam en bij de club," vertelde hij tegenover Feyenoord. "Ik koester vele mooie herinneringen, maar uiteraard zal ik vooral het veroveren van de landstitel en de huldiging op de Coolsingel nooit vergeten."

Kans voor Bijlow

Het vertrek van Jones opent deuren voor Justin Bijlow, die de laatste maanden al regelmatig op de deur klopte. De jeugdinternational is de voornaamste kandidaat om de plek van de Australiër in te vullen.

Jones vertrekt volgens de Telegraaf transfervrij naar Al-Nassr. "We creëeren zo ruimte in ons salarisbudget en uiteraard zullen we ons blijven oriënteren op de markt", aldus Martin van Geel, die ook nog over Kenneth Vermeer kan beschikken. Al is die op dit moment geblesseerd.

OFFICIEEL

Brad Jones vertrekt naar @AlNassrFC

All the best, Brad! 🤝#ThanksBrad #Feyenoord pic.twitter.com/o3zgmJysYx

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) 1 augustus 2018