🎥 | ‘Koningin’ Kayla Harrison slaat opponente aan gort: ‘Ik ben hier de gemeenste’

7 mei 2021

Vechter Kayla Harrison is overduidelijk van een ander niveau. De 30-jarige Amerikaanse liet in de nacht van vrijdag op zondag bij PFL 6 helemaal niets heel van haar opponente Mariana Morais.


De Braziliaanse lag al gauw onder Harrison en dan weet men hoe laat het is. Harrison is een meervoudig pakker van de gouden plak op de Spelen en wistt als geen ander hoe het gevecht te moeten domineren. Met een stotenregen in een hoog tempo had Morais geen en-ke-le kans.

Gemene Harrison
Harrison, die eveneens een judo-achtergrond heeft, was na een poosje weer klaar met Morais. Na 1:23 was de partij in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey, dan ook beslist. Na afloop ging Harrison vol vertrouwen de media langs om hen te woord te staan.

"Dit is geen toernooi", zei Harrison over de PFL. "Maar een kroning, want ik ben de koningin. Iedereen die mij wil vechten, mag zich melden. Sowieso iedereen die probeert een vechter te zijn vandaag de dag. Ook YouTubers... iedereen mag komen. Ik ben de gemeenste vrouw hier."