Check hier hoe MMA-ster Conor McGregor de Iphone 8 van een fan kapotstampt (video)

Trevor Wagener • 20:17, 15-03-2019 / Laatste Update: 19:57, 07-01-2024

Er zijn beelden opgedoken waarop duidelijk te zien is hoe MMA-ster Conor McGregor in Miami de mobiele telefoon van een fan sloopt en kapotstampt. De Ierse knokker werd opgepakt, maar na het betalen van een borgsom van 12.500 dollar weer vrijgelaten.

Op de video is duidelijk te zien hoe McGregor met zijn dure schoenen de telefoon van Ahmed Abdirzak, een 22-jarige fan die slechts met hem op de foto wilde, kapotmaakt. McGregor reikte Abdirzak de hand, maar in plaats van die te schudden, sloeg McGregor erop waarna de Iphone 8 viel en McGregor besloot om erop stampen.

Welkom in Amerika

Volgens de maffe Amerikaanse wet en rechtspraak kon McGregor in theorie een celstraf van liefst 15 (!!!) jaar krijgen voor een zogeheten 'strong armed robbery'. Ook kan de Ier een megaboete verwachten. Volgens McGregor's advocaat, de 30-jarige Sam Rabin, hoeft hij niet te vrezen voor zo een hoge celstraf.

Sorry

In een statement reageerde McGregor druk bezig te zijn met het bewaren van zijn geduld. "Dat is een schone zaak en iets waar ik continue aan werk. Ik houd van mijn fans, serieus." Hoewel McGregor netjes meewerkte aan zijn arrestatie, was Abdirzak minder blij met de actie van zijn idool.

Shock

"Ik shake nog steeds en was best overstuur", reageerde hij tegen zowel Britse als Amerikaanse media. "Ik houd van MMA en ben fan van McGregor. Ik keek hem aan en verwachtte niet dat hij zó boos werd. Dat was best eng zelfs want als hij kwaad is, is hij een wandelend wapen. Echt hoor, ik ga niet voor jullie liegen dat ik enorm bang was."