McGregor gaat brug te ver in Twitter-ruzie met Khabib
i

Getty Images

McGregor gaat brug te ver in Twitter-ruzie met Khabib

admin • 10:14, 03-04-2019 / Laatste Update: 19:11, 07-01-2024

Het moddergooien tussen vechters Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov is al een tijdje aan de gang. Maar in plaats van dat de 2 kemphaantjes elkaar in de ring afmaken, vechten ze hun ruzie uit via Twitter. Zelfs daar gaat het af en toe iets te ver.

De Ier, die afgelopen week aankondigde om te stoppen, richtte zich afgelopen nacht op de vrouw van Khabib. Hij vergeleek de moslima op Twitter met een handdoek. Een flinke brug te ver natuurlijk, realiseerde McGregor zich blijkbaar ook. De tweet werd na ongeveer 15 minuten weer verwijderd.

Screenshot

Maar in de digitale wereld van tegenwoordig kom je daar niet mee weg. Enthousiaste volgers hebben een screenshot gemaakt van McGregors tweet en die weer online geslingerd. Zo gaat het moddergooien waarschijnlijk nog wel even door tussen die 2. Gaat het ooit nog tot een gevecht leiden?

De reactie van McGregor is waarschijnlijk weer gebaseerd op uitspraken van Khabib, eerder deze week. Die dacht namelijk dat de Ier helemaal niet is gestopt met vechten, maar 'als een jaloerse vrouw' weer terug zal keren in de ring.

Your wife is a towel mate @TeamKhabib @TheNotoriousMMA #McGregor #ufc pic.twitter.com/6DzDgrpVwF

— Simmo (@AlexSimmo__) 3 april 2019