Trotse Rico Verhoeven kersverse vader van een zoontje
i

Twitter

Trotse Rico Verhoeven kersverse vader van een zoontje

admin • 11:58, 22-09-2017 / Laatste Update: 22:59, 12-12-2023

Kickbokser en GLORY-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven is deze vrijdagochtend vader geworden van een zoontje, Vince. Naast zijn 2 dochters is er nu dus ook een jongetje bijgekomen in huize Verhoeven. De kickbokser is zo trots als een pauw op zijn gezinnetje.

Proud to announce we added a son (Vince Verhoeven) to our family this morning.after having 2 beautifull girls, daddy was happy to add a son pic.twitter.com/HvujjkAlnw

— Rico Verhoeven (@RicoVerhoeven) September 22, 2017

Het genieten van zijn zoontje moet wel even tussen het trainen door, want op 14 oktober heeft hij zijn volgende kickbokspartij op het programma staan tegen Antonio 'Bigfoot' Silva.

Badr vs. Rico

Terwijl Rico volop bezig met de gezinsuitbreiding van zijn perfecte gezinnetje, zit zijn aartsrivaal Badr Hari nog te brommen in de bak. Een rematch tussen de 2 na het legendarische gevecht van vorig jaar, waarin Hari al na een paar minuten moest opgeven vanwege een armblessure, staat gepland voor maart 2018. De Marokkaanse bokser komt naar verwachting in oktober vrij, dus dat betekent dat hij nog een aantal maanden keihard kan trainen voor dé grote rematch.