Voormalig NFL-ster Greg Hardy slaat tegenstander KO! (video)

admin • 16:38, 25-08-2018 / Laatste Update: 15:37, 05-01-2024

Greg Hardy is pas net overgestapt naar het kooivechten en slaat nu al zijn tegenstanders knock-out. De American Footballer wist zijn laatste wedstrijd binnen 17 seconden te winnen door een stootkanon los te laten op zijn tegenstander.

Greg doet mee aan Dana White's Tuesday Night Contender Series. Dat is een scoutingprogramma van de UFC. Geen van de vechters hebben nog een UFC contract, maar kunnen wel getekend worden als ze het goed doen.

Dynamiet

Het valt niet te ontkennen dat de voormalige NFL-ster absoluut dynamiet in zijn handen heeft. De stootkanon zorgde ervoor dat zijn mede-zwaargewicht Tabaris Gordon binnen 17 seconden gevloerd werd. Dit is de 2de knock-out overwinning voor Hardy, de eerste was binnen 57 seconden. Dana White was zo onder de indruk van zijn debuut dat hij direct een contract kreeg.

Veelbelovend

De 30-jarige Greg Hardy is een veelbelovende vechter die al zijn professionele en amateurgevechten won met een knock-out in de 1ste ronde. Alleen is UFC-president Dana White nog niet helemaal klaar om de voormalige Dallas Cowboys en Carolina Panther-verdediger neer te zetten voor de grote competities. White is van mening dat de knock-out artiest zijn worstelspel verder moet ontwikkelen.