Tommy Fury moet vechten tegen Jake Paul maar heeft nog altijd geen afspraak met ambassade na weigering vlucht

4 juli 2022

GettyImages
tommy-fury-nog-altijd-niet-naar-ambassade-amerika-gegaan-om-probleem-te-fixen

Tommy Fury zou 6 augustus vechten tegen Jake Paul in Madison Square Garden. Maar, de Brit werd met zijn volledige team toegang geweigerd tot het vliegtuig naar Amerika door Homeland Security. er zou wat mis zijn met zijn ESTA, een reisvergunning naar Amerika. Hierdoor miste hij de persconferentie.


Fury zou hiervoor een afspraak maken met de Amerikaanse ambassade om te regelen dat hij alsnog kan reizen naar Amerika. Maar, promotor Frank Warren vertelt aan een Brits boxing YouTube-kanaal, dat hij nog altijd geen afspraak heeft gemaakt. Hiermee speelt hij in de hand van Paul die al gelijk riep dat hij onder het gevecht probeert uit te komen.

Fury komt
Fury blijft volhouden dat hij geen idee heeft waarom hij niet naar Amerika mag vliegen en zou het oplossen. Ondertussen is er nog maar een maand de tijd. Fury boxt tegen Jake Paul die een record heeft van 5-0, al waren dat niet per se tegen sporters met een grote achtergrond. Fury heeft 8-0 staan in zijn voordeel, zijn laatste tegenstaner was Daniel Bocianski. Hij was toen undercard van zijn broers gevecht. Tyson Fury tegen Dillian Whyte.