Heerlijke eerste helft in derby tussen Sevilla en Betis (2-2) (video's)

Martijn Baars • 22:48, 06-01-2018 / Laatste Update: 22:03, 12-12-2023

De eerste helft van de derby tussen Sevilla en Betis Sevilla gaat op en neer. Na 45 minuten staat het al 2-2 en mogen de doelpunten er best wezen.

De avond begon bijzonder sfeervol, maar Betis besloot dat feestje na 22 seconden te verstoren.

Sevilla viel meteen volle bak aan en ze kwamen na 13 minuten alweer op gelijke hoogte. Ben Yedder liep een vrijtrap van Sergio Escudero eenvoudig binnen.

Tekst loopt door onder video

Maar Betis is duidelijk niet gekomen voor maar 1 punt, want al in de 22ste minuut pakken de bezoekers toch weer de voorsprong in de derby. Na een lekkere vrije trap werd de bal hard ingekopt door Feddal, die op snelheid en met volle kracht zijn hoofd tegen de bal springt.

Toch liet de gelijkmaker daarna ook weer niet lang op zich wachten. Na een voorzet van Vázquez kopte Kjær onderkantlat heerlijk binnen.