SDC Putten goed uit de startblokken

21:13, 04-10-2014 / Laatste Update: 10:47, 13-12-2023

MONTFOORT - SDC Putten is nog steeds ongeslagen in uitduels. De wedstrijd tegen Montfoort werd in een 1-2 zege omgezet. Dat was genoeg om na de overwinning op Jodan Boys (1-2) en het gelijkspel tegen Bennekom (3-3) het totaal in uitwedstrijden op zeven punten te brengen. De Puttenaren danken de overwinning op Monfoort aan een doelpunt vlak na het beginsignaal, evenals een treffer direct na rust.

Evert Brouwers zette zijn ploeg snel op voorsprong. Hij zag ploeggenoot Niels Pereboom ook tot scoren komen, alleen passeerde hij, net voor het rustsignaal van de scheidsrechter, zijn eigen doelman. SDC Putten kwam echter ook na rust goed uit de startblokken, want Richard Gooijer scoorde direct na de aftrap. Dat doelpunt was niet alleen goed voor een 1-2 overwinning, maar zorgde er ook voor dat SDC Putten van de vijfde plek oprukt naar een knappe tweede plaats in de hoofdklasse A.

Hoofdklasse A:

Montfoort - SDC Putten 1-2 (1-1). 1. Evert Brouwers 0-1, 44. Niels Pereboom 1-1 (eigen doelpunt), 46. Richard Gooijer 1-2.