AZ, Willem II en Heracles Almelo winnen hun wedstrijd en bekeren verder

BSR Agency

admin • 23:14, 18-12-2019 / Laatste Update: 11:33, 07-01-2024

De 3 Eredivisieploegen AZ, Willem II en Heracles Almelo hebben vanavond alle 3 hun KNVB-Bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. Ze wonnen allemaal met 3-0. AZ rekende af met de amateurs van Groene Ster, Willem II won van competitiegenoot Sparta Rotterdam en Heracles Almelo won gemakkelijk van FC Dordrecht.

AZ- Groene ster:

Sterspelers Myron Boadu en Calvin Stengs kregen woensdagavond rust tijdens het bekerduel tegen Groene Ster. Voor de rest trad AZ met de gebruikelijke namen aan. Groene Ster voetbalde goed mee en kreeg af en toe zelfs kansen.

Jordy Clasie speelde een negatieve hoofdrol en pakte rood na het neerhalen van een doorgebroken speler. AZ hield controle na die rode kaart en scoorde 3 keer via Druijf, Svensson en De Wit.

Willem II- Sparta Rotterdam:

De stuntploeg van dit seizoen is toch echt wel Willem II. Ook vanavond won het vrij eenvoudig van Sparta Rotterdam. Het stond na 31 minuten al 3-0 door doelpunten van Mike Trésor Ndayishimiye, Vangelis Pavlidis en Ché Nunnely.

Heracles Almelo- FC Dordrecht:

Dordrecht kon vanavond niet stunten in Almelo en is uitgeschakeld in de KNVB Beker. Heracles scoorde via Cyriel Dessers, Silvester van der Water en Tim Breukers.