Babel of toch Ünüvar? Maak hier jouw Ajax-opstelling voor de clash met Getafe

25 februari 2020

Soccrates Images

De opdracht van Ajax voor komende donderdag is duidelijk: een 2-0 achterstand goedmaken tegen Getafe. Een kolkende Johan Cruijff Arena moet ervoor zorgen dat Ajax tóch naar de 8e finales van de Europa League gaat. Erik ten Hag is ongetwijfeld z'n hersens al aan het kraken over de opstelling. Help jij 'm een handje?


1 ding is duidelijk: Nicolás Tagliafico is er donderdag niet bij. Hij ontving in het uitduel met Getafe een gele kaart, wat hem een schorsing opleverde. David Neres, Joel Veltman en Zakaria Labyad zijn er niet bij wegens blessures. Quincy Promes en Noussair Mazraoui zouden mogelijk hun rentree kunnen maken, maar dat is allerminst zeker.

Even ophelderen
Een paar regeltjes voordat je gaat stemmen: sommige spelers (denk aan Lisandro Martínez) kunnen op meerdere posities worden neergezet. Kies je dus voor hem als verdediger, moet je op het middenveld iemand anders kiezen. Promes en Mazraoui zijn géén opties, maar onderaan kan je wel stemmen of je voor de heren zou kiezen als ze op tijd fit zijn. Check? Check.

Onana's schorsing zit erop, voor wie ga jij?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De verdediging: kies er 4!

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Het middenveld: kies er 3!

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De aanval: kies er 3!

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wat als Promes en Mazraoui fit zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...