Feyenoord wil Linssen toch niet laten gaan en klopt weer aan bij transfervrije vleugelspeler

26 mei 2020

BSR Agency

Frank Arnesen heeft toch weer aangeklopt bij Bryan Linssen. De Deense technisch directeur hoopt de aanvaller alsnog naar de Kuip te kunnen halen als nieuwe linkerspits. De transfervrije flankspeler en de technische baas van Feyenoord zetten eerder een punt achter onderhandelingen over een contract in Rotterdam.


Feyenoord kwam qua salarisaanbod niet in de buurt van wat de linkerspits minimaal wil verdienen. De Rotterdamse club bood Linssen in 1e instantie minder salaris dan de aanvaller kon krijgen als hij zijn aflopende contract bij Vitesse zou kunnen verlengen. Dat gat werd na meerdere gesprekken kleiner, maar volgens het kamp Linssen simpelweg niet klein genoeg.

Buitenlandse interesse
Feyenoord en Linssen besloten niet verder te praten over een 2- of 3-jarige verbintenis. Arnesen heeft deze week echter toch weer aangeklopt bij de buitenspeler. Die schermt echter ook met interesse uit Engeland, Duitsland en Dubai. Feyenoord hoopt dat de 29-jarige Limburger alsnog ja zegt tegen een aanbieding uit Rotterdam.

Weinig spelers aan de linkerkant
Trainer Dick Advocaat gaf al eerder aan dat hij Linssen graag wil toevoegen aan zijn selectie. Door de knieblessure van Luis Sinisterra, die er tot januari uit is, heeft alleen Ridgeciano Haps nog over aan de linkerkant.