🎥 | AC Milan geeft voorsprong uit handen door controversiële pingel

admin • 00:11, 23-02-2020 / Laatste Update: 19:16, 08-01-2024

Fiorentina heeft zich met 10 man naar een gelijkspel geknokt in de thuiswedstrijd tegen AC Milan: 1-1. De Chileen Erick Pulgar maakte in de 85e minuut gelijk vanuit een nogal controversiële penalty.

In de 83e minuut gaat Patrick Cutrone (oud-speler van AC Milan) naar de grond na een duel met Alessio Romagnoli. De spits van Fiorentina laat zich makkelijk vallen, waarna de scheidsrechter naar de penaltystip wijst. Asmir Begovic, die zijn debuut maakte in de Serie A, koos de juiste hoek, maar kon de inzet van Pulgar niet keren.

Zlatan genaaid

10 man

Ante Rebic had AC Milan 10 minuten na rust op voorsprong gezet met een van richting veranderd schot. Niet veel later moest de Braziliaanse middenvelder van Fiorentina Dalbert met een rode kaart vertrekken, maar toch wist Milan de overwinning niet veilig te stellen. Fiorentina ging met een man minder juist beter voetballen dan dat het daarvoor deed. Door het gelijke spel blijft Milan met 36 punten steken op een 7e plek. Fiorentina staat 12e met 29 punten.