Babel debuteert bij Besiktas tijdens zege op Mahers Osmanlispor

Twitter.com

Martijn Baars • 20:21, 16-01-2017 / Laatste Update: 09:22, 08-01-2024

Besiktas nadert in de Turkse competitie lijstaanvoerder Basaksehir. Na de zege bij Osmanlispor maandagavond (0-2) is het verschil nog slechts 1 punt. In het duel met de nummer 6 scoorde de Braziliaan Anderson Talisca al na 20 minuten. In extra tijd deed Cenk Tosun de rest.

Bij Besiktas debuteerde Ryan Babel, oud-speler van onder meer Ajax, in de basis en werd in 79e minuut gewisseld. Adam Maher, voormalig PSV'er, was 75 minuten van de partij bij tegenstander Osmanlispor.

Babel

Vleugelspeler Babel had een prima eerste seizoenshelft bij Deportivo La Coruña. In Spanje scoorde hij de winnende treffer bij zijn debuut en maakte hij in totaal 4 doelpunten. In de 5 wedstrijden die hij speelde maakte hij indruk, maar koos hij er toch voor om naar Turkije te gaan.