🎥 | FC Barcelona verslaat Napoli: vrijdag wacht Bayern München 🔥

8 augustus 2020

BSR Agency
Lionel Messi Barcelona Napoli Champions League

FC Barcelona gaat zich opmaken voor een heerlijke clash met Bayern München. De nummer 2 van Spanje plaatste zich deze zaterdagavond namelijk eenvoudig voor de kwartfinales van de Champions League. Barcelona won in eigen huis met 3-1 van Napoli.


Het heenduel in Italië eindigde 6 lichtjaren geleden in 1-1. Daardoor hoopten sommige voetballiefhebbers nog op een spannende return in een leeg Camp Nou. Maar na een paar minuten stond het al 1-0 in het voordeel van FC Barcelona. Alleen had de 1-0 van Clément Lenglet best afgekeurd mogen worden. Kijk hier maar.

Na een Varretje hier en een Varretje daar, stond het bij rust gewoon al 3-1. Lionel Messi maakte de 2-0, Luis Suarez de 3-0 uit een strafschop en Lorenzo Insigne uit een pingel.
Geen 3-2 meer
Napoli drong nog wel aan. Ze bleven brutaal aanvallen en kregen wat kansen op de 3-2. Even leek invaller Arkadiusz Milik zelfs die aansluitingstreffer te maken, maar het was buitenspel. Dus speelt FC Barcelona aanstaande vrijdag (14 augustus) tegen Bayern München. Dit is geen uit- en thuisduel. De winnaar van dat ene duel gaat door naar de halve finales tegen de winnaar van Manchester City tegen Olympique Lyon,