Boem! Babel prikt 3 keer in 50 minuutjes voor Besiktas

REUTERS

Brian Vesseur • 19:54, 17-12-2017 / Laatste Update: 12:55, 08-01-2024

Ryan Babel had een lekker avondje bij Besiktas. De 30-jarige aanvaller scoorde een hattrick in 52 minuten voor de Turkse club. In het competitieduel met Osmanlispor scoorde hij voor rust 2 keer en vlak na de thee maakte hij zijn hattrick compleet.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 5-1. Naast de hattrick van Babel scoorden ook Alvaro Negredo en Cenk Tosun.

Sterk seizoen

Babel, die in Nederland bij Ajax speelde en daarna uitkwam voor Liverpool, Hoffenheim, Kasimpasa en Deportivo La Coruña, is bezig aan een sterk seizoen bij de Turkse topclub. In de competitie hapert Besiktas nog enigszins, maar in de Champions League plaatste de Turkse club zich overtuigend voor de achtste finales. Daarin speelt Besiktas tegen Bayern München.