Bon Bon Gini! Georginio Wijnaldum kopt PSG naar 1 punt tegen concurrent RC Lens

Eimert Pruis • 00:09, 05-12-2021 / Laatste Update: 10:48, 12-12-2023

Georginio Wijnaldum heeft even zijn frustraties eruit geschreeuwd. De Nederlandse middenvelder moet het bij Paris Saint-Germain van invalbeurten hebben en tegen RC Lens was hij goud waard. Hij kopte in de 92e minuut raak en zorgde zo voor de 1-1 bij RC Lens.

En Lens is toch een soort van concurrent van PSG. Lens kwam via Seko Fofana op voorsprong en dus was Lens even de 1e achtervolger van PSG in de Ligue 1. Wel met een achterstand van 12 punten.

Mbappé moest toch opdraven

Kylian Mbappé kreeg rust, maar Mauricio Pochettino wilde toch nog een punt en bracht de Franse topaanvaller. Mbappé gaf uiteraard de voorzet waaruit Wijnaldum scoorde.

En dus blijft alles redelijk bij het oude. Met 42 punten uit 17 wedstrijden staat PSG bovenaan. Nummer 2 Olympique Marseille heeft 13 punten minder maar ook een wedstrijd tegoed. RC Lens staat met 27 punten nu 5e.

De 1-1 van Gini Wijnaldum