🎥 | De samenvatting van Inter-Brescia

Martijn Baars • 15:13, 02-07-2020 / Laatste Update: 19:34, 13-12-2023

Internazionale won zonder enkele moeite met dikke cijfers van Brescia Calcio, dat met het hoofd al in de Serie B lijkt. De nummer laatst van de Serie A werd in een leeg San Siro met 6-0 verslagen.

Internazionale blijft 3e in de Serie A met 64 punten na 29 wedstrijden. Dat zijn 4 punten minder dan Lazio en 8 punten minder dan Juventus, dat op weg lijkt naar de 9e landstitel op rij. Inter kwam na 5 minuten al op voorsprong via Ashley Young, die met een volley scoorde uit een voorzet van Alexis Sanchez. De Chileense aanvaller, die wordt gehuurd van Manchester United, maakte er na 20 minuten 2-0 van met een koeltjes genomen strafschop. Kort voor rust maakte Danilo d’Ambrosio de 3e en kort na rust maakte Roberto Gagliardini de 4e namens Internazionale.

Eerste goal Eriksen

Met een ruime voorsprong bracht Antonio Conte halverwege de 2e helft Christian Eriksen en Romelu Lukaku nog even het veld in. Uit een schot van Lukaku tikte Eriksen in de 83ste minuut vanuit de rebound de 5-0 binnen, zijn 1e goal namens Inter. 5 minuten later zorgde Antonio Candreva voor de 6-0 eindstand in Milaan.Â