Doelpuntenfestijn in Liverpool! Everton volledig afgedroogd door Spurs (video)

admin • 19:53, 23-12-2018 / Laatste Update: 10:21, 05-01-2024

Een waar doelpuntenfestijn op Goodison Park in Liverpool! Everton, nummer 11 van de Premier League, werd door nummer 3 Tottenham Hotspur op een afgetekende 2-6 nederlaag getrakteerd.

Een tegenvaller, vooral omdat Everton begon met scoren. Theo Walcott bracht de thuisploeg in de 21e minuut hoop met de 1-0, maar die hoop vervloog 6 minuten later toen de Spurs aan het doelsaldo begonnen te werken. Son was goed voor de 1-1, waarna Dele Alli en Harry Kane de score bij rust op 1-3 hadden gezet.

Tekst gaat verder onder de video

De boodschap voor Everton leek duidelijk, maar 3 minuten na rust zorgde Eriksen met een schitterende knal al voor de 1-4. Gylfi Sigurðsson leek de 'spanning' nog een beetje terug te brengen in de 51e minuut, maar nog eens Son en Kane brachten de stand weer terug naar grote hoogte voor de Spurs.