Eintracht Frankfurt stunt in Milaan, Sevilla ligt eruit

14 maart 2019

Imago Sport

Eintracht Frankfurt heeft voor een fraaie stunt gezorgd. De Duitse voetbalclub won met 1-0 in Giuseppe Meazza van Internazionale. Daardoor gaat Eintracht Frankfurt naar de kwartfinale van de Europa League.


Arsenal is met de schrik vrijgekomen. Na de 3-1 uitnederlaag bij Stade Rennes, won de Engelse voetbalclub donderdag met 3-0 de thuiswedstrijd. Pierre-Emerick Aubameyang was de grote man voor Arsenal. Hij maakte 2 goals voor de Londenaren en zorgde voor de assist op de andere goal.

Villarreal
Villarreal was al bijna zeker van de volgende ronde na de 3-1 winst in de heenwedstrijd op bezoek bij Zenit. De Spaanse ploeg won donderdag de terugwedstrijd in eigen huis met 2-1 van de Russische ploeg.

Benfica & Sevilla: verlenging
Voor cupfighter Sevilla was het een lastige avond. Na de 2-2 in Spanje was het ook op bezoek bij Slavia Praag in Tsjechië 2-2. Daardoor moest er verlenging aan te pas komen over wie er naar de volgende ronde mag. Daarin delfde Sevilla het onderspit. Het werd namelijk 4-3 voor Slavia Praag na een goal in de verlenging van de Nederlander Mick van Buren.

Ook Benfica moet nog een halfuur spelen. De Portugese club won met 1-0 van Dinamo Zagreb, maar die uitslag stond er ook op het bord in Kroatië. Na verlenging werd het 3-0 voor Benfica, waardoor de club uit Lissabon naar de volgende ronde gaat.
Robert Hüsken
Edele redacteur volgt de paardensport, (Duits) voetbal, handbal en eigenlijk alle andere sporten ook. Watcher RB Leipzig. Schrijft in galop!