Geen zin in El Clásico? Hier kijk je vanavond de Derby d’Italia tussen Inter en Juve!

19 maart 2023

EPA
inter-juventus-serie-a

Het is een dag vol toppers in Europa: De Klassieker, El Clásico en ook in Italië wordt er uitgepakt! Vanavond staan 2 van de succesvolste clubs van het land tegenover elkaar als Inter en Juventus het tegen elkaar opnemen in de Derby d'Italia. Check hieronder waar je de wedstrijd van vanavond kunt zien.


De wedstrijd tussen Inter en Juve is van groot belang voor een plek in de top 4 en dus Champions League-voetbal volgend jaar. Inter staat 2e met 18 punten achterstand op koploper Napoli en de club uit Milaan staat maar 3 punten voor op nummer 5 AS Roma. Juventus kreeg dit seizoen 15 punten in mindering en staat daardoor slechts 7e. Juventus staat 10 punten achter nummer 4 AC Milan, maar kan vanavond dat gat dus verkleinen met nog 12 speelrondes te gaan.

Zender Inter - Juventus?


De wedstrijd tussen Inter en Juventus is vanavond om 20.45 uur en is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd is dus grotendeels tegelijk met El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Bij Inter kunnen zowel Stefan de Vrij als Denzel Dumfries meespelen.