Inter maakt in blessuretijd winnende tegen Napoli (video)

AFP

admin • 23:50, 26-12-2018 / Laatste Update: 19:13, 04-01-2024

Napoli kon woensdagavond niet inlopen op het gelijkspelende Juventus. Het verschil is zelfs iets groter geworden nadat invaller Lautaro Martinez vlak voor tijd voor Inter de eindstand op het bord zette: 1-0.

De gevaarlijke aftrap van Mauro Icardi leek het startschot van een leuke wedstrijd te worden. Mauro Icardo vuurde na het fluitje van de scheidsrechter direct op doel. Napoli-keeper Alex Meret, die natuurlijk verrast was, kon opgelucht ademhalen toen hij de bal op de lat zag landen.

Daarna regen beide ploegen de kansen aaneen, maar een doelpunt kwam er niet. Ook in de 2e helft, doen de wedstrijd een beetje doodsloeg, werd er lange tijd niet gescoord.

Rood

Het werd zorgelijk voor Napoli toen sterverdediger Koulibaly, na een overtreding en een minachtend applausje, 2 keer geel en dus rood kreeg. Hoewel Inter-doelman Handanovic nog een paar keer getest werd, viel de bal er uiteindelijk bij de Napolitanen in. De Argentijnse invaller Lautaro Martínez maakte in de 91e minuut het doelpunt.