Juventus klopt Udinese-Nederlanders zonder Ronaldo

REUTERS

admin • 23:43, 08-03-2019 / Laatste Update: 22:40, 12-12-2023

Tegen de 'Nederlandse' defensie van Udinese heeft Juventus met 4-1 gewonnen. In een Ronaldo-loos team was Moise Kean met 2 goals belangrijk voor de Oude Dame.

Bij Udinese stonden Hidde ter Avest, William Troost-Ekong, Bram Nuytinck en Marvin Zeegelaar allemaal in de basis. De enige 'buitenlander' in de 5-mans verdediging was Sebastian Di Maio.

Ronaldo rust

Cristiano Ronaldo kreeg rust van Massimiliano Allegri en bleef 90 minuten op de bank bij Juventus. De Portugese sterspeler zag tevreden toe hij zijn ploeggenoten zich gemakkelijk naar een ruime zege voetbalden. Al bij rust had Moise Kean, Ronaldo's vervanger in de spits, met 2 goals de wedstrijd in het slot gegooid.

Andere goals

Emre Can zorgde vanaf de stip voor de 3-0, waarna Blaise Matuidi 4 minuten later in de 71ste minuut de 4-0 noteerde. De eer werd bij Udinese nog gered door Kevin Lasagne waardoor de eindstand werd bepaald op 4-1.