Liverpool terug aan kop na overwinning op Bournemouth, Wijnaldum maakt wereldgoal (video)

admin • 18:58, 09-02-2019 / Laatste Update: 18:40, 07-01-2024

Liverpool is terug aan kop in de Premier League. In eigen huis werd Bournemouth na een aantal schitterende hoogtepuntjes van de Liverpool-spelers op een 3-0 nederlaag getrakteerd.

De thuisploeg speelde heerlijk frivool en Bournemouth had eigenlijk de hele wedstrijd geen schijn van kans, op een grote kans aan het begin van de wedstrijd na. Sadio Mané opende het bal voor Liverpool in de 24e minuut, 10 minuten voordat Wijnaldum met een heerlijk lobje de 2-0 op het bord knalde. Wat een goal!

Liverpool bleef ook in de 2e helft mooi combineren, met de schitterende 3-0 tot gevolg. Een razendsnelle aanval ging van voet tot voet voordat Mo Salah 'm in de 48e minuut achter Artur Boruc mocht schieten. Voor Bournemouth restte er niet veel meer dan de schade beperkt te houden en doordat Liverpool veel kansen niet benutte, eindigde het op Anfield in 3-0 voor de thuisploeg.