Memphis is goud waar voor Olympique Lyon met 2 treffers tegen Toulouse

BSR Agency

admin • 23:21, 02-11-2019 / Laatste Update: 04:23, 07-01-2024

Memphis Depay heeft met Olympique Lyon op bezoek bij Toulouse gewonnen. De Nederlander was verantwoordelijk voor de 1-1 en schoot zijn ploeg ver in blessuretijd naar een belangrijke zege. Het eindigde in 2-3.

Lyon is bezig aan een matig seizoen. Na 11 speelronden staat de ploeg van Depay slechts dertiende en heeft het slechts 2 punten mee dan hekkensluiter Metz. Toulouse begon met een punt achterstand op Lyon aan het duel en kwam in de vijftiende minuut al op achterstand. Oud-Ajacied Yaya Sonogo was met een schuiver over de grond trefzeker.

Depay deed 10 minuten later wat terug. Jeff Reine-Adelaide draaide ter hoogte van de zestien mooi weg van zijn tegenstander en zag Depay naast zich vrijstaan, die de bal buiten het bereik van Baptiste Reynet binnenschoot. Voor Depay betekende het zijn zesde competitietreffer van het seizoen.

Memphis beslissend in blessuretijd

In de tweede helft kwam Toulouse ietwat gelukkig opnieuw op voorsprong, maar maakte Moussa Dembele 10 minuten later gelijk. Dembele draaide weg van zijn tegenstanders en schoot in de verre hoek raak. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in de vijfde minuut van de blessuretijd bezorgde Depay zijn ploeg toch nog de overwinning.