Mourinho over bijna comeback van Watford: 'We hadden sigaren moeten roken'

admin • 08:48, 29-11-2017 / Laatste Update: 22:09, 07-01-2024

Even kreeg Manchester United het benauwd in de Premier League-pot tegen Watford, ook al stonden ze tot in de 77ste minuut nog met 0-3 voor. Binnen 7 minuten kreeg Watford de bal 2 keer tegen de touwen, en stond het ineens weer 2-3. ,,We hadden sigaren moeten kunnen roken", zei ManU-trainer José Mourinho tegen de BBC.

Gelukkig maakte Jesse Lingard 2 minuten later alweer de 2-4 en was er alsnog niet echt reden tot paniek, maar toch. Trainer Mourinho was allesbehalve tevreden: ,,Het had in de 2de helft eigenlijk 5 of 6-0 moeten staan. Het was namelijk makkelijker om te scoren dan in de 1ste helft. Maar we missen teveel kansen."

Niks te verliezen

Watford kreeg een penalty en dat was het kantelpunt in de wedstrijd: ,,Dat heb je met zulke teams die niks hebben te verliezen. Die krijgen dan ineens geloof en dan kom je toch nog in de moeilijkheden."

'Young is beter dan ooit'

Grote uitblinker van de wedstrijd aan de kant van Manchester United was Ashley Young: ,,Hij traint hard, begon met zelfvertrouwen aan de wedstrijd en hij doet het goed. Ik denk dat hij op dit moment beter speelt dan hij ooit heeft gedaan, dus ik ben blij met hem."