Veel sterker Barça speelt gelijk tegen super effectief Inter

ProShots

Sjors Tanis • 23:51, 06-11-2018 / Laatste Update: 19:22, 05-01-2024

De wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona, de tegenstanders van PSV in Groep B in de Champions League, is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Barça was veel sterker in Milaan, maar zag Inter met het 1e schot op doel direct scoren.

FC Barcelona, waar superster Lionel Messi toch nog ontbrak, blijft 1e in Groep B met 10 punten uit 4 duels. Inter heeft 7 punten. PSV staat door de nederlaag bij Tottenham Hotspur nog altijd op 2 punten, terwijl Tottenham er 4 heeft.

Barça betere ploeg

In Milaan was Barcelona een stuk sterker dan thuisploeg Inter, waar Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde. Barça kreeg voor rust meerdere mogelijkheden op een treffer, maar verzuimde te scoren.

Inter scoort met 1e schot op doel

Maar ook na rust bleef Barça beter. Inter was zelfs zo matig dat de ploeg geen enkel schot op het vijandelijke doel loste. FC Barcelona schoot 7 keer op doel, maar wist ook niet te scoren. Tot poging 8, toen Malcom 7 minuten voor tijd kon scoren na een assist van oud-Inter-speler Coutinho.

Barça leek de 3 punten binnen te hebben, maar het 1e schot op doel van de thuisploeg was direct raak: goudhaantje Mauro Icardi maakte zo de gelijkmaker. Daardoor eindigde de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 in Groep B in een 1-1 gelijkspel. Al zal Inter dan een stuk blijer mee zijn dan Barcelona.