Ajacieden Heitinga en Sanogo zitten op de tribune tegen Celtic

Ajacieden Heitinga en Sanogo zitten op de tribune tegen Celtic

admin • 16:41, 16-09-2015 / Laatste Update: 06:15, 13-12-2023

De lichtgeblesseerde John Heitinga en Yaya Sanogo bekijken het duel met Celtic vanaf de tribune van de zo goed als uitverkochte Arena donderdagavond. Trainer Frank de Boer heeft Amin Younes opgenomen in de selectie van Ajax voor het thuisduel met Celtic in de Europa League. ,,Hij heeft het vermogen iemand uit te spelen en een ploeggenoot alleen voor het doel te zetten.''

Dijks linksback

Linksbuiten Younes verruilde Borussia Mönchengladbach afgelopen zomer voor Ajax maar raakte al snel geblesseerd aan een bovenbeen. Hij speelde maandag een goede wedstrijd voor Jong Ajax tegen Telstar. Mitchell Dijks kan tegen Celtic als linksback starten. Hij is hersteld van een liesblessure. Thulani Serero zit voor het eerst dit seizoen bij de selectie van het eerste elftal. De Zuid-Afrikaan vervangt de geschorste Riechedly Bazoer.

Selectie Ajax:

Jasper Cillessen, Diederik Boer, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Davy Klaassen, Thulani Serero, Nemanja Gudelj, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne, Viktor Fischer, Arek Milik, Amin Younes, Anwar El Ghazi.

Lees ook: Ex-topspits van Real en Inter ontsnapt aan dood bij zware crash 

Lees ook: Welke wedstrijden kun je woensdagavond verwachten in de Champions League?

Lees ook: Shaw breekt been na harde tackle Moreno