Antwerp-supporter verstopte zich en zet beveiliging AZ flink te kakken
i

ANP

Antwerp-supporter verstopte zich en zet beveiliging AZ flink te kakken

admin • 13:05, 23-08-2019 / Laatste Update: 20:31, 08-01-2024

Antwerp-supporters zijn niet voor 1 gat te vangen. Er waren donderdagavond flink wat supporters in de Grolsch Veste, ondanks dat hen dat streng was verboden. Ook de 48-jarige Joeri was erbij, en al uuuuuren voor de wedstrijd.

In Gazet van Antwerpen (€) zegt hij al 4 uur voor de pot aanwezig te zijn geweest. "Er was nog geen enkele controle. Ik zag dat er een poort openstond, langs waar ze het cameramateriaal richting veld waren aan het brengen. En zonder iemand ter controle. Ik ben gewoon binnengewandeld, zonder dat er mij iemand tegenhield", zegt Joeri.

"Ik heb me verstopt in de catacomben van het stadion, tot ik rond 18u volk hoorde binnenkomen. En dan heb ik mij gewoon onder het volk gemengd", vervolgt hij. "En nog een truc: gewoon Frans beginnen praten als er iemand iets vraagt, dan laten ze je sneller met rust in Nederland", aldus Joeri.

Matige gehaktballetjes

"Ik ben zelfs in het stadionrestaurant binnengestapt", lacht hij. "Je had geen controlebandje nodig, je kon er gewoon aan een tafel ging zitten, iets drinken of mee aanschuiven bij het gratis buffet. Ik heb lekker gegeten, alleen die gehaktballetjes waren wat minder", besluit Joeri met een kritische noot.