Atlético Madrid koploper na knappe comeback tegen Eibar

Robert Hüsken • 00:27, 02-09-2019 / Laatste Update: 12:33, 07-01-2024

Na 20 minuten voetballen leek het er niet op dat Atlético Madrid nog zou winnen van Eibar, maar dat gebeurde toch. Door een doelpunt van Thomas in de blessuretijd neemt Atlético Madrid de koppositie in de La Liga over van Sevilla: 3-2.

Na nipte overwinningen op Getafe en Leganes kwam Atlético Madrid in eigen huis al na 7 minuten op achterstand. Door doelpunten van Charles en Anaitz Arbilla stond het na twintig minuten spelen zelfs 2-0 voor de bezoekers. Topaankoop Joao Felix maakte in de 27ste minuut de aansluitingstreffer. Het was zijn eerste competitietreffer in het shirt van Atleti.

Toch nog 3-2

Na rust zette de net ingevallen Vitolo de thuisploeg op gelijke hoogte en dacht Diego Costa zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de VAR keurde het doelpunt af. Op de valreep zorgde Thomas alsnog voor de drie punten en daarmee de koppositie.