Berghuis scoort voor gênant slecht Watford

Action Images via Reuters

admin • 20:57, 15-07-2017 / Laatste Update: 16:10, 05-01-2024

Watford heeft een slecht gevoel overgehouden aan de oefenwedstrijd met AFC Wimbledon. Ondanks een doelpunt van Steven Berghuis verloor de Premier League-club met 3-2 van Wimbledon, dat uitkomt in League One, het derde niveau.

Vlak na rust was het Cody McDonald die Wimbledon met 2 doelpunten in 5 minuten op voorsprong zette. Een kwartier voor tijd maakte Berghuis, die afgelopen seizoen kampioen werd met Feyenoord, gelijk. Vlak voor het eindsignaal besliste Alfie Egan de wedstrijd.