Dochter van Brood woest na ontslag vader Ruud: 'Blij dat je weg bent bij die enge club!'
i

BSR/Orange Pictures

Dochter van Brood woest na ontslag vader Ruud: 'Blij dat je weg bent bij die enge club!'

admin • 14:20, 31-12-2019 / Laatste Update: 07:26, 08-01-2024

Roxenne Brood, de dochter van de ontslagen NAC-trainer Ruud Brood heeft op Facebook snoeihard uitgehaald naar de Bredase club. Ze schrijft onder meer dat ze blij is dat Brood weg is bij 'die enge club' en geeft ze de spelersgroep van NAC ook nog een flinke trap na. Ook Ruud zelf heeft inmiddels gereageerd op het ontslag.

"Wat ben ik blij dat je weg bent daar bij die enge club! Nu kun je weer ademhalen. Met die twee directeuren viel ook niet te werken vanaf het begin, heb alles meegekregen binnen de deuren dus dit zeg ik niet zomaar. Je hebt het lang uitgehouden met ze, iets wat ik niet zou kunnen, respect", is slechts het begin van haar uitbarsting is social media.

"Spelers gehaald door hen zonder dat je mocht meebeslissen en alles wat jij aangaf werd van tafel geveegd. En dan vinden ze het gek dat er zo'n resultaat wordt behaald. Wat moet je met zulke spelers die niet eens kunnen samenwerken met elkaar en dus ook niet als team kunnen opereren? We zullen zien waar ze aan het eind van het seizoen staan, en of ze dan wel promoveren. En zo wel, zal het vast weer aan de nieuwe trainer liggen. Wat een wereldje. Gelukkig nieuwjaar allemaal! Houdoe en bedankt!"

Reactie Ruud Brood

Ook Ruud zelf heeft op Twitter een korte reactie achtergelaten, na zijn ontslag op oudjaarsdag. Hij houdt het echter een klein beetje netter.

Op de laatste dag van het jaar zo’n bericht doet wel pijn ja en onverwacht.

Ziel en zaligheid in de club gestopt. Kom later wel een keer met mijn kant van het verhaal. Lig toch even anders maar wens de supporters het succes wat ze verdienen. #nacpraat #nac

— Ruud Brood (@ruudbrood) December 31, 2019

Heel goed ontvangen is het ontslag bij familie Brood niet... #NACpraat pic.twitter.com/leimke5mmm

— Joost Blaauwhof (@joost_blaauwhof) December 31, 2019