Falkenburg: 'Leuk die 5 doelpunten, maar ik wil nu een keer winnen'

Falkenburg: 'Leuk die 5 doelpunten, maar ik wil nu een keer winnen'

admin • 17:42, 05-11-2015 / Laatste Update: 12:18, 13-12-2023

Willem II speelt zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen Excelsior. Beide teams staan op de nominatie voor degradatie en kunnen de punten goed gebruiken. Middenvelder Falkenburg zorgde voor bijna de helft van de treffers dit seizoen in de eredivisie. Hij heeft de hoop nog niet verloren. ,,We gaan gewoon winnen'', verwacht hij.

Winnen

De Tilburgers hebben zeven punten gepakt in de competitie dit seizoen en de Rotterdammers twaalf. ,,Leuk dat ik al vijf keer heb gescoord, maar ik wil nu een keer winnen'', aldus Falkenburg tegen Omroep Brabant. ,,Excelsior laat ons vermoedelijk het spel maken. We moeten dus geduldig voetballen en niet in paniek raken als doelpunten uitblijven.''

Trainer Jurgen Streppel heeft goede hoop voor de wedstrijd. ,,De jongens hoef ik het belang van deze wedstrijd niet uit te leggen. Ze weten precies wat er moet gebeuren. We moeten uitstralen dat we als team willen winnen. Zoals Dirk Kuijt dat in De Kuip voor Feyenoord doet.'' Eerder vandaag werd bekend dat de wedstrijd wordt gespeeld zonder politie-inzet.

Lees ook: Amsterdams clubhuis Fenerbahçe beklad met dreigende teksten

Lees ook: Spelersbus ManUnited vertrekt zonder Memphis

Lees ook: Balkunstenaar Falcao maakt schitterend doelpunt (video)