Fans zamelen mooi bedrag in om vrouw van Fernando Ricksen te helpen

admin • 22:10, 11-07-2019 / Laatste Update: 00:50, 06-01-2024

Schotse fans hebben via een inzamelingsactie een mooi bedrag bij elkaar gesprokkeld om op die manier Veronika Ricksen te kunnen helpen. De vrouw van de zieke Fernando Ricksen vroeg afgelopen dagen om hulp omdat ze haar zieke man bijna niet meer kan bezoeken door geldproblemen.

Veronika woont officieel nog in Spanje, terwijl Fernando in een hospice in Schotland verblijft. Omdat Veronika een Russische is, mag ze ook niet voor onbepaalde tijd in Schotland blijven.  De kosten van het heen en weer vliegen lopen flink op.

Geld dat Fernando en Veronika nog horen te krijgen van de ex-vrouw van de oud-international. Maar die betaalt maar niet. Al sinds 2016 moet ze zo'n 410.000 euro betalen! Hoe het ook alweer precies zat, lees je hier.

Fans van de oud-speler van Glasgow Rangers hebben via GoFundMe een actie opgestart. Via die actie is tot dusver £2.186 (zo'n €2400) opgehaald. En dat bedrag blijft stijgen!

"Echt geweldig", is de reactie van Veronika tegen The Scottish Sun. "Ik kan de mensen niet genoeg bedanken voor alle support die ze ons hebben gegeven."