Feyenoord stunt in laatste CL-wedstrijd met late zege op Napoli

admin • 23:40, 06-12-2017 / Laatste Update: 12:10, 15-01-2024

Dankzij een doelpunt van Jeremiah St. Juste in blessuretijd, heeft Feyenoord dit seizoen toch nog een keer gewonnen in de Champions League. De ingevallen verdediger kopte de 2-1 binnen toen de 90 minuten al waren verstreken.

Sowieso was het een goede wedstrijd van Feyenoord, op de eerste 2 minuten na. Piotr Zielinski schoot de bal uit de kluts tegen de touwen. Maar de Rotterdammers lieten het, gesteund door het trouwe Legioen, daar niet bij zitten. Na een half uurtje scoorde Nicolai Jörgensen op aangeven van Steven Berghuis de 1-1.

Goal Feyenoord! Jörgensen kopt de gelijkmaker binnen na een mooie voorzet van Berghuis #feynap pic.twitter.com/63JOjz8h2G

— NUsport (@NUsport) 6 december 2017

Knap

Feyenoord liet daarna zien gevaarlijk te zijn en goed mee te kunnen met de Italianen, die nog vochten om een plek in de volgende ronde van de Champions League. Hoewel het in de tweede helft niet meer tot grote kansen kwam, was het toch een leuk potje.

Rood voor Vilhena, toch de 2-1

Tonny Vilhena kreeg vlak voor tijd nog zijn 2e gele, en dus rode, kaart van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver. Toch lukte het met 10 man om nog een zege door het vuur te slepen: 2-1.

Goal Feyenoord! St. Juste kopt raak uit en corner en zet de Rotterdammers op 2-1 tegen Napoli #feynap pic.twitter.com/jcsfrziRdl